Referensprojekt


Inspireras av våra tidigare projekt

Svarta Huset
Torekov

Ett nytt hus, en ny plats och en önskan om en ny trädgård. Familjen hade klara mål om innehållet i sin nya drömträdgård och tillsammans skapade vi en design för odling, träning, umgänge och grönska. Att få återhämtning i sin trädgård var ett viktigt mål. Vi har gjort plats för en framtida bolundare, gjort förvaringsytor samt fått bra logistik på bil- och cykelparkering. Trädgården börjar ta form och familjen kan njuta av sin grönskande hörntomt med vind- och insynsskydd. 
Unika 70-tals villan
Vejbystrand

Denna stilsäkra 70-tals villa behövde förnya utemiljön. En önskan om att inne och ute flyter ihop med rumskänsla och att under den varma årstiden öppna upp och nyttja hela trädgården. Vi har skapat en modern tappning av den befintliga trädgården med generösa umgängesytor närmst huset och följsamma lummiga ytterkanter. Funktion, rumslighet och attraktiv utsikt året runt har varit ledorden i detta projekt. Vi har skapat vackra siktlinjer, arbetat med olika material som både corten, trä och marksten, skapat stora planteringsytor för utsikt och insynsskydd över säsongen.Jordnära toner
Vejbystrand

Mitt i byn, med grannar runt om, vill familjen skapa sin egna gröna oas. Ett nytt hus och en ny drömträdgård med stora umgängesytor som stilfullt fördelas i olika rum. Med plats för bus, vila och praktiska funktioner har vi samlat allt i en bra förpackning. En inbjudande entre inramat av en kullerstensmur, en privat grönskande osa på baksidan. Anläggning av trädgården påbörjas under 2022.

Liter bilder från trädgården när anläggningsarbetet och planteringarna var klara

Inspireras mer i vår Blogg