Trädgårdssnack

Den som planterar en trädgård planterar lycka - kinesiskt ordspråk

Jag hjälper dig med trädgårdsprojekten!

 Sandra Philipsson är mitt namn och det är mig du träffar när du bokar en trädgårdskonsultation eller ett designuppdrag. I tre punkter sammanfattar jag vad jag hjälper dig med. 

 
Strukturerar, planerar & konsulterar 
Lyssnar in och ger dig kreativa ideér
skapar, sammanställer & dokumenterar

Vanliga frågor & svar

vad kan en trädgårdsdesigner hjälpa till med?

Svar:

Egentligen kan vi hjälpa dig med allt från att visualisera ditt projekt och skapa ritningsunderlag så att både du och  entreprenörerna som ska anlägga får en tydlig bild till inköp av växter och plantering.

Vad kostar en trädgårdsdesigner?

Svar:

En trädgårdskonsultation kostar från 2300 kr.  Beställer du ett designuppdrag så ligger priset från 750 kr/h + kostnad för uppstartsmöte.

 
hur skapar jag en mysig trädgård?

Svar:

Ofta är det rumskänslan som skapar myset och de flesta tycker att den är svår att få till det på egen hand. Materialvalen spela givetvis också en stor roll.

 
vad är en trädgårdsritning?

Svar:

En färgglad skalenlig ritning av trädgården eller den del ni önskar hjälp med sett uppifrån. Den visar funktioner, tema, färger, detaljer, planteringsbäddar mm för att skapa en helhet.

i viket område arbetar jordnära Form?

Svar:

Vi utgår från Båstad & Bjärehalvön och arbetar inom en 5 mils radie, vilket innebär nordvästra Skåne och södra Halland.

 
behövs det bygglov?

Svar:

Ja, i vissa fall behövs det bygglov. Till exempel vid byggnation av altan, tak över uteplats, stödmurar, plank, eller förråd.

Har du andra frågor?

Hör av dig på telefon eller mail så svarar jag gärna!

Sandra har fantastiskt kreativa ideér som trädgårdsarkitekt och ett stort mått av tålamod! Hon lyssnade in och presenterade ett designförslag som var helt i vår smak .
Anna

Vi möts i din trädgård!

Inför ditt möte är det bra om du funderar igenom vad som tilltalar dig. Det kan vara material eller färger eller till och med referensbilder som du sparat ner.